Агропари

         Агропари - портал за земеделие, земеделски услуги, земеделски софтуер, програми за животновъди, земеделска техника, навигации

.

You are here

Контакти

Primary tabs

ВИП Софтуер ООД

гр. Русе, ул. Стефан Караджа 10

office@vipsoftbg.com

http://vipsoftbg.com

тел.: 0882/ 805 065;

082/ 834 188; 082/ 834 189;